Minőségi Élet

Miért MLM?

“Mert ez az üzleti forma az emberi segítőkészségre és a pozitív tapasztalatok megosztására épül. Arra az alapvető emberi tulajdonságra, amikor meg akarjuk osztani szeretteinkkel, barátainkkal, ismerőseinkkel, embertársainkkal a jó tapasztalatainkat azért, hogy a másik embernek is jó legyen! Ez egy csodálatos dolog, bárcsak így működne az egész világ!

A CaliVitánál így működik! Több mint 20 éve hisszük és tapasztaljuk, hogy igenis létezik MLM emberi értékekre alapozva, nyomulás és erőszak nélkül…

Azok, akik más üzleti modelleknek köszönhetik vagyonukat, a network marketing legnagyobb rajongói – manapság még inkább, mint valaha. A multimilliárdos Donald Trump nyilatkozata szerint, ha elvesztené minden pénzét, egy jól működő MLM-céget alapítana, és újrakezdené a nulláról.

Miért? Mert ez az üzletág hétköznapi cselekedeteken és emberi értékeken alapul. Olyanokon, amit nap mint nap teszünk. Üzleti modellje nagyon logikus és igazságos. Aki egyszer megérti a nagyszerűségét, az biztos, hogy kitartó munkával életre szóló sikereket érhet el ebbe az üzletágba.

Nézzünk egy egyszerű hálózatépítési példát, amit azonban a multik vagy a hagyományos üzleti modellek egyáltalán nem jutalmaznak. Elmész a moziba megnézni egy filmet. Nagyon tetszett neked. Mit teszel? Lelkesen mesélsz róla a barátaidnak, akiket magával ragad a te rajongásod, és emiatt elmennek a moziba és ők is megnézik a filmet. A mozi hagyományos üzleti modellben működik, így nem fizet neked jutalékot azért, mert reklámoztad. Ezzel szemben az MLM üzleti modell a te reklámozásodra alapozza a működését, és neked fizeti ki jutalékként a „reklámdíjat”.

Az egész rendszer legfontosabb láncszeme az ember, és az általa kialakított bizalmi kapcsolatok. A hangsúly a bizalmi kapcsolat kialakításán van.


A CaliVitánál mi ezt több mint 20 éve felismertük. Tagjaink legfőbb célja a segítségnyújtás, a minőségi tanácsadás és a hosszú távú bizalmi kapcsolatokra épülő hálózatépítés – nyomulás és erőszak nélkül. És ebből nem engedünk! Mi ettől vagyunk különlegesek és mások.

Tagjaink önálló üzletük építése során lehetőséget kapnak az anyagi jólétre és a személyes fejlődésre, mely az addiginál kreatívabb, modernebb, gazdagabb, egészségesebb – más szóval Minőségi Élettel jutalmazza őket.

Nálunk teljes mértékben rajtad múlik, hogy a rendszer által kínált előnyök és lehetőségek közül melyekkel kívánsz élni. Vannak olyan tagjaink, akiket csak az egészségmegőrzés lehetősége vonz, míg másokat az anyagi biztonság megteremtése. Van, aki vásárlóként lép be, van, aki azért, hogy keressen egy kis plusz pénzt. Néhányan egyedüli bevételi forrásként használják a rendszert, míg mások pozitív energiánkért és optimista életszemléletünkért csatlakoznak hozzánk, vagy csupán az utazás öröméért és az új barátságokért. Végül vannak olyanok is, akik a fenti lehetőségek közül az összeset kihasználják.

A felsorolt előnyök mindegyike megtalálható a CaliVitánál, sőt még annál is több is.

Teljesítménykényszer nélkül

Ha élsz az általunk kínált saját, független vállalkozás lehetőségével, személyiséged és egyéni motivációd lesz az alapja haladásod ütemének. Te döntöd el, hol, mikor és mennyit szeretnél dolgozni: a meglévő munkahelyed mellett vagy fő tevékenységként, napi 1-2 órát vagy többet, és nem határozzuk meg, milyen módszerekkel, hogyan építsd saját vállalkozásodat.

Érdekel? Beszéljünk erről?

Bármikor  megkereshetsz, a Kapcsolat menüben felveheted velem a kapcsolatot.