Masszázs zselék

Emberek milliói fáradtak, láb és végtagfájdalommal küzdenek. A hűsítő balzsam helyreállíthatja a vitalitást és elősegíti az izomzat regenerálódását

Dr. C. TUNA Masszázs zselé vadgesztenyével

A közönséges vadgesztenyével, orbáncfűvel, mentával és rozmaringgal dúsított balzsam az illóolajoknak köszönhetően nagyszerű masszázst nyújt. A az orbáncfű és a vadgesztenye a fáradtság csökkentését segíti elő, míg a menta hűsítő és frissítő érzést nyújt. A mentaolaj frissíti és felszabadítja a célzott terület izmait. Arnika és rozmaring hidratálja és táplálja a bőrt.

A masszázs zselék ellazítják az izmokat, csökkentik a stresszt, serkentik az anyagcserét és a vérkeringést, így az immunrendszer működésére is jótékony hatással van. Hatékony a stresszből eredő vállfájásra, fejfájásra és nyaki húzódás kezelésére, valamint a hát- és lábfájás, baleseti sérülés, műtét utáni izomsérülések, egyéb izomhúzódás, izomgörcs kezelésére.

Dr. C. TUNA Masszázs zselé Double Effect vadgesztenyével

A közönséges vadgesztenyével, orbáncfűvel, mentával és rozmaringgal dúsított balzsam az illóolajoknak köszönhetően nagyszerű masszázst nyújt.

Az orbáncfű és a vadgesztenye a fáradtság csökkentését segíti elő, míg a menta hűsítő és frissítő érzést nyújt. A mentaolaj frissíti és felszabadítja a célzott terület izmait. Arnika és rozmaring hidratálja és táplálja a bőrt.

Elősegíti az izmok regenerálódását, a koncentrált vadgesztenye kivonatnak köszönhetően kétszer hatékonyabb.

Alkalmazás:

Tiszta kézzel vigyük fel a zselét a bőrre. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Alkalmazza rendszeresen, naponta kétszer, reggel és este.

További információt találsz a webáruházban >>>>> http://bit.ly/2FXULvX