Legyen webáruházad!

Valós otthoni internetes munkával foglalkozom. Ha TE is megbízható munkát keresel és valóban dolgozni is akarsz, akkor tedd meg az első lépést!

Az elindulásban segítségedre leszek.

Gondold végig, mióta keresel valamilyen lehetőséget, amivel ki tudod egészíteni a jelenlegi jövedelmed?

Van számodra még egy örömhírem, ami hozzásegít, hogy az első lépés ne is olyan kicsi lépés legyen.

Egyből  kapsz egy weboldalt ( webáruházat), amit sajátodként használhatsz.

Nálunk nincsenek üres ígéretek. Nos, mit szólsz?

Érdekel?

Mi az első lépés?

A CaliVita ingyenes, profi eszközt biztosít tagjainak saját weboldal létrehozásához.

Mire használhatjuk saját CaliVita webáruházunkat?

  • Dolgozhatunk kizárólag az online térben, építhetünk hálózatot csak a weben keresztül beléptetett tagokból. Ebben az esetben is kiemelten fontos, hogy a megszerzett vevőkre ugyanúgy tekintsünk, mint személyes ismerőseinkre: tartsuk velük online a kapcsolatot, kérjük ki a véleményüket, próbáljunk személyre szóló akciókat szervezni számukra. Ne feledjétek: egy új vevőt megszerezni ötször annyiba kerül, mint egy régit megtartani!
  • Sokan használják online boltjukat arra, hogy megkönnyítsék vele a személyes üzletépítést. És valóban: a személyes beszélgetések során mi sem egyszerűbb, mint megadni egy webcímet, amin keresztül mindenki azt a terméket vásárolja meg pár percen belül, amelyiket csak akarja, és ahol regisztrálni is könnyű.

Használd ki Te is a lehetőséget! Tarts lépést a legújabb trendekkel, bővítsd az üzletedet online áruházzal, tartsd a kapcsolatot rendszeresen a vevőiddel, és profitálj az online világ nyújtotta lehetőségekből!

Ha még nem vagy tagja a CaliVita rendszerének, egy egyszeri 21 000 forintos (kedvezményesen 16000 Ft) termékvásárlással máris jogosult leszel egy saját webáruházra.