Ha együtt dolgozunk, az a siker!

Nemrég hallgattam egy videót a Facebookon. Egy közszereplő nagyon igaz dolgokról, hazai állapotokról, tényekről beszélt. Eleinte csak fél füllel figyeltem, aztán megfogott, mert valóban kimondta az igazságot.

Ha nem is szó szerint idézem, de a lényege ez volt:

  • a magyarság többsége a sebnyalogatáson kívül nem tesz semmit,
  • az emberek többsége nem képes kitartóan cselekedni, vagy kitartóan dolgozni azért, hogy jobban élhessen,
  • illetve ha holnapután nem éri el a kívánt jólétet, akkor azt a dolgot nem tarja hitelesnek.

Szerencsések azok a személyek, akiknek biztosan és jól fizető munkahelyük van, de ez sajnos egyre kevesebb. De akikre ez nem igaz, azok általában foglalkoznak a plusz munka lehetőségével és a neten keresgélnek.

A többség viszont a keresés szintjén megreked, ezen azt értem, hogy ha talál is valamilyen valós munkát,  idő előtt feladja és folytatja a keresést újra.

Miért?

  • rájönnek, hogy nincs idejük a munkára
  • nincs elegendő tudásuk
  • nincs hajlandóságuk a fejlődéshez
  • gyors eredményt várnak

stb… tehát mondhatjuk úgy, mindenki kifogáshegyeket hord össze, miért nem megy, miért nem sikerül, nem működik…

Miért utasítják el sokan az MLM rendszert?

A legtöbb embernek nincs megfelelő ismerete erről, vagy nem vállalkozó szemléletű, nincs bennük kitartás.
Az MLM is egy vállalkozás, amin dolgozni kell, és amihez tudás és kitartás kell. Bizonyos rendszerek megtévesztik az embereket, hogy többen csatlakozzanak hozzájuk.

Ehhez hasonló tévhitekkel ámítanak:
•          befektetés nélkül is dől a pénz
•          nem kell dolgoznod
•          nem kell eladnod semmit

Nos, kényelmes lenne, ha így működne, de vajon nem ostobaság azt hinni, hogy a semmiért is jár fizetés?

2.

Sok ember csalódott az MLM-ben. Szerintük, mindent úgy csináltak, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, mégsem sikerült semmi jelentőset elérniük. Miért?

Az MLM-ben rengeteg ember “hullik el”, akik hitüket vesztik, mert nem volt olyan személy mellettük, aki egy bárki által másolható rendszert, programot mutatott volna vagy nem kapták meg azt a segítséget,hogy kialakuljon bennük a megfelelő hozzáállás, észjárás, ami ebben az iparágban való SIKERESSÉGHEZ szükséges.

“A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek  – mindenki más munkát keres! ” Robert T. Kiyosaki

Több évvel ezelőtt otthon végezhető munkát kerestem, s természetesen az interneten böngésztem. Néhány zsákutca-projekt után egy kisebb cégnél dolgoztam, ami valóságos kihívás volt számomra. Online értékesítés volt a feladat.

Ma már azt mondom, hogy ez egy egyszerű munka, de akkoriban más volt a helyzet.

Jelenleg olyan üzletben dolgozom, dolgozunk a munkatársakkal, amire hosszú távon lehet számítani. Kivételes munkamódszereket alkalmazunk, amivel kezdőként bárki tud dolgozni. S nem utolsó sorban: élmény dolgozni egy nagyszerű csapattal.

Ismerj meg minket, vagyis a gondolatainkat elolvashatod, miért voksolunk az MLM-re és miért online.

Cz. Szilvia

Ti miért döntöttetek az internetes hálózatépítés mellett? Én azért, mert féltem megszólítani embereket. Nem tudtam, hogy hogyan hozakodjak elő az üzletemmel vagy a termékeimmel. Az interneten ez sokkal egyszerűbb. De itt sem lehet “személytelen” az ember. Szeptember 22-én rengeteg anyagot készítünk együtt, hogy minél személyesebbé tegyük az üzletünket. Egyetlen feltétele van, hogy tudjunk közösen dolgozni, hogy csatlakozz valamelyik csapattagunkhoz . GYERE és építsük fel együtt a Te üzletedet is!

Gulyás Éva

Én sok éve döntöttem az MLM mellett, és próbálkoztam is mindenféle üzlettel, ilyen-olyan sikerrel, de sok akadályba ütköztem, amikor véletlenül bele futottam az online munka lehetőségébe, és azonnal tudtam, hogy ez nekem való. Bár nekem nem jelentett komoly problémát megszólítani az embereket, de ez a munka mégis nagyon más, sokkal egyszerűbb, jobb!  Igaz sokat kellett tanulni a net világáról, és tanulok ma is rendszeresen, de ez ahogy mi tesszük közösen blogolva, de mégis személyessé téve az üzletépítést mindenkinek, nagy segítséget jelent. Egyre biztosabban látszik, hogy az Online üzleté a jövő! Én biztosan ott leszek szept. 22-én.

Szilvi Juhászné

Évekkel ezelőtt munkakeresés közben akadtam az online MLM-re. Nagyon örültem neki, mert az MLM egyébként is közel állt hozzám, de gondom volt a megszólítással, bemutatók szervezésével, stb. Az online értékesítésben minderre nincs is szükség. A számítógéppel akkoriban ismerkedtem, az internet is új volt számomra, ám szerencsémre találtam egy üzletet, ahol online képzéseken tanulhattam egyszerre mindent. Élveztem a munkát, a tanulást, és közben pénzt is kerestem. Számomra azonban a legnagyobb értéket a munka közben kialakult kapcsolatok, barátságok jelentették. A valós életben akkor éppen mélyponton voltam, a régi barátaink, ismerősök elmaradtak, a családra sem számíthattam, ezért különösen értékessé váltak az online munka során kialakult kapcsolatok, barátságok. Az a cég sajnos időközben megszűnt, de a barátok megmaradtak. Ennek köszönhetem, hogy most itt vagyok köztetek és tovább foglalkozhatok azzal, amit a legjobban szeretek, az online marketinggel. Bár az időközben újra megtalált hivatásom hátráltat a haladásban, de akarok veletek tanulni, dolgozni, ezért megyek 22.-én. Ez az időpont nekem is jó, köszönöm!!!

Nyitrainé Király Ildikó

Évekkel ezelőtt olyan plusz munkát kerestem, amit otthonról lehet csinálni. Ez fontos szempont volt, mert a napi 8 órás munka mellett már nem volt (lelki)erőm arra, hogy ide-oda utazgassak dolgozni. Az interneten csak hálózatépítéses munkát találtam, az első helyen azzal kezdték, hogy névlistát írjak, hogyan telefonálj az ismerősöknek …stb. Ez nem ment nekem, meg az sem, hogy a havi kötelező aktivitás is meglegyen. Meg arra is rájöttem, hogy nem értek ehhez. A következő munka is MLM volt, itt már rutinosabb voltam, s nagyon szerettem, mert online munka volt. Amit lehetett próbáltam megtanulni, megcsinálni és ugyanúgy tovább adni a csoportomban. JÓ kis csapat volt. DE a cég megszűnt. Azóta próbálkozok. S most úgy érzem, kaptam óriási motiválást a találkozón,s ennek örülök. Bár a döntésem, elhatározásom már nyár közepén megvolt. Hiszen látom, mi minden fut itt a neten, s minden munka, ami valóban az, az értékesítés és hálózatépítés. JÖVÖK 22-én

Szeretnél többet tudni, miért jó csapatban velünk dolgozni?

Kattints ide!>>>