Eldöntöttem, és újra megtettem az „első”lépést

Naponta emberek milliói kezdenek el valami újat, vágnak bele valamibe, próbálnak tenni azért, hogy jobb életük legyen. Ez rám is igaz.

Néhány éve MLM üzletépítéssel foglalkozom, több cégnél dolgoztam már. A múltra és a jelenre is igaz, amit csinálok, azt szívvel – lélekkel teszem, és aki velem tart, segítem, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni munkánkból.

De vannak olyan dolgok, amiket nem tudok befolyásolni, és többször előfordult már velem, hogy amit felépítettem néhány hónap,  év alatt, az valamilyen rajtam kívül álló ok miatt megszűnt, vagy nem úgy működött tovább.

Ezért is gondolom, több lábon kell állni.

Sokan mondják, kell a kriptovalutákkal foglalkozni, mert abban komoly jövő van. Nyitott vagyok minden új dologra, de amihez nem értek, az előtt értetlenül toporgok.

Ezért eldöntöttem, hogy  maradok a kaptafánál és folytatom azt az üzletet, amihez értek egy kicsit és ami legális és jövője van.

Folyamatosan figyelemmel kísértem a fb csoportban a munkatársak bejegyzéseit, meghallgattam a videós üzeneteket…Újra átnéztem az üzleti dolgainkat, frissítettem a leveleket, a blogot, vagyis aktivizáltam magam.

Nos, ebben még nincs semmi érdekes.

De mégis…

Egy apró hírnek igazán megörültem, találkozót szerveztek a lányok Budapesten.Jelentkeztem és elmentem én is. Az 1-2 napos várakozás nagy izgalomban tartott, hogy találkozom a rég nem látott ismerősökkel, illetve csak az interneten ismerős ismeretlen munkatársakkal.

Szavakkal alig kifejezhető, milyen szuper napot töltöttünk el együtt: beszélgettünk, dolgoztunk-írtunk, videókat készítettünk. Valóban feltöltődtem.

Visszaidézte ez a nap a csapatmunka élményét.

Ez a találkozás megerősített abban, hogy

olyan üzletben dolgozunk, amire hosszú távon lehet számítani

kivételes munkamódszereket alkalmazunk

s nem utolsó sorban: élmény dolgozni egy nagyszerű csapattal

Szeretnél többet tudni, miért olyan különleges velünk online dolgozni? Kattints ide!>>>