California Fitness

California Fitness néven ismert meg minket az ország

Úttörőként hoztuk be a köztudatba az 1000 mg-os C-vitamint akkor, amikor még 60 mg volt a „hivatalos” dózis. Tájékoztató munkánknak köszönhetően több százezer ember előtt nyílt meg a tudatos egészségmegőrzés lehetősége. 3000 orvos által támogatott közösségünk segítette az életmódváltó embereket abban, hogy megismerjék, milyen étrend-kiegészítéssel gondoskodhatnak egészségük megőrzéséről.

Ha azt mondod, CALIFORNIA FITNESS, tízből nyolc ember tudja, hogy az első vitaminokat forgalmazó cégről van szó! Ez a márkanév mindenki előtt ismert, és ami a legfontosabb, ELISMERT!

Itt az ideje, hogy mindenki megtudja: a California Fitness egyenlő a CaliVitával.

Ugyanaz a cég vagyunk változatlan minőséggel, szakértelemmel és segítő szándékkal, de jóval gazdagabb termékválasztékkal!

Büszkén mutatjuk be a California Fitness termékcsaládot, mely visszaidézi a kezdeteket!

  • Kiváló minőség és összetétel.
  • Öt alapvitamin, amelyek fogyasztása a mai életvitel és környezeti hatások mellett elengedhetetlen.
  • Havi kiszerelés – kisebb doboz, amit bárhova magaddal vihetsz a táskádban.
  • Mindenki számára elérhető ár kiváló minőséggel párosítva.

California Fitness C-1000+ 30 tablettás kiszerelés

A California Fitness C-1000+ megadózisú, elnyújtott felszívódású C-vitaminnal és annak hatását fokozó, biotermesztésből származó csipkebogyóval támogatja immunrendszerünk védekezését minden olyan kritikus időszakban, amikor szervezetünknek erre a legnagyobb szüksége van.

Ezenfelül hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és segíti a vérerek, a csontok, a porcok, a fogak, a fogíny és a bőr egészségének a megőrzését.

Adagolás: 1 tabletta naponta

California Fitness CA+MG (D és K vitaminnal) 30 tablettás kiszerelés

Kalcium, magnézium és D + K vitamin tartalmú étrend-kiegészítő

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 tabletta bő folyadékkal.

Caifornia Fitness D-vitamin (2000 NE) 60 tablettás kiszerelés

A D-vitamin hiánya – becslések szerint – a tél végére a lakosság 70%-át érinti.

Adagolás: Naponta 1 tabletta

California Fitness Multi One 30 tablettás kiszerelés

A California Fitness Multi One közel 30-féle, a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen vitamint, antioxidánst és ásványi anyagot tartalmaz egyetlen tablettában, extra bioflavonoidokkal. Kiemelkedő hatékonyságát a benne lévő szerves kötésű hatóanyagok mennyisége, valamint az elnyújtott felszívódás biztosítja.

Adagolás: Naponta 1 tabletta étkezés után bő folyadékkal bevéve.

California Fitness B Complex 30 tablettás kiszerelés

A stressz életünk része. Amíg pozitív stresszre szükségünk van, mert motivál és produktívvá tesz, addig a negatív stressz megkeserítheti életünket és hosszabb távon betegségekhez is vezethet. Előzd meg a stresszt megfelelő életmóddal, helyes táplálkozással! Ehhez nyújthat segítséget a California Fitness B Complex-ben található – C-vitaminnal és magnéziummal kiegészített – B-vitamin-család, amely nem csak az idegrendszer működését támogatja, de a test energia-háztartását és az immunrendszer működését is pozitívan befolyásolja.

Adagolás: 1 tabletta étkezés előtt bő folyadékkal

Forrás: Calivita