Díszítsd otthonod kiegészítőkkel

A dekoráció csak hab a tortán. A jól kiválasztott kiegészítőkkel tekinthetjük befejezettnek otthonunk díszítését.

A legtöbb dekorációt állandóként, egy adott bútorhoz választjuk a nappaliba, az étkezőbe, vagy ahová mi saját magunk elgondoljuk.

Ezekkel az apró kiegészítőkkel, dísztárgyakkal az egész lakás hangulatát „befolyásoljuk” könnyedén, és túl sokat sem kell költenünk rá. Minden egy egyedi ötlettel kezdődik.

Természetesen a falakat a legkönnyebb dekorálni. Egy kép, vagy festmény, vagy más jellegű fali dekoráció könnyedén „feldobhatja” bármelyik helyiséget.

Számos megoldással érhetjük el, hogy a szobánk elegáns, vagy barátságos, otthonos legyen.

Például egy váza, egy szobor, vagy gyertyatartó is minden szobának hangulatos megjelenést kölcsönöznek. Egy váza virágokkal remekül   mutat a hálószobában a komódon.  A gyertyatartók tökéletesen illeszkednek étkezőbe, nappaliba. Kellenek a dísztárgyak, hogy teljessé varázsolják a lakásunk dekorációját, stílusától függetlenül.

Amikor állunk a fal előtt, és azon jár az agyunk, hogy ide még kellene valami. Valami különleges, egyedi kiegészítő, dekoráció.

Vagy éppen valakinek a szülinapja, névnapja közeleg, ez is arra motivál, hogy stílusosan meglepjem egy – egy aprósággal. Ajándék ruhával, vagy parfümmel… igen csak mellé lehet fogni. Egy saját készítésű, egyedi aprósággal tuti nem.